Alu facade tilbydes til privat og erhverv

Hos Glarmester Bernhard Guhle ApS konstruerer vi din alu facade. Ser du bygninger, hvor hele eller store dele af facaden er beklædt med glas, er dette monteret på en alu facade. Fordelen ved en aluminiumsfacade er, at en sådan er tyndere og på samme tid stærkere end træ.

Vi udfører alu facader for såvel privatpersoner som for industri, virksomheder, forretninger og institutioner. En alu facade er en ideel måde at udnytte dagslyset på og lade lyset slippe ind.

Vi tilbyder ikke blot en alu facade

Udover at have stor erfaring i konstruktion og opførelse af alu facader laver vi også indgangspartier og automatikdøre i glas. Vi benytter udelukkende materialer fra SCHÜCO. SCHÜCO er Europas førende producent af aluminiumsløsninger, og kundens garanti for løsninger og materialer af høj kvalitet.​

Vi har været i branchen siden 1973 og har derfor kompetencerne, når det kommer til diverse glasløsninger. Langt de fleste opgaver, vi udfører, løses i København, men vi kører gerne længere omkring.

Til større opgaver med alu facader hyrer vi ekstra mandskab ind.
Vi har eget værksted og kan tilbyde en lang række specialløsninger, der er anderledes end store fabrikkers.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for flere oplysninger i forbindelse med alu facade står vi naturligvis til rådighed. Du kan træffe os på telefon​ 43 96 00 07.​