Skip to main content
GLARMESTER TAGER HÅND OM ALLE OPGAVER

NEW YORKER-GLASVÆG TIL HJEMMET ELLER KONTORET


Drømmer du om en New Yorker-glasvæg? Så kan vi hjælpe dig med en helt unik løsning. Hos Glarmester Guhle ApS værner vi om det gamle håndværk, men skaber smukke, funktionelle og moderne løsninger. Vi kan for eksempel lave en New Yorker-væg i dit hjem eller på dit kontor.

Vi servicerer kunder i blandt andet Brøndby, Albertslund og på Frederiksberg samt i resten af København og omegn.

DET INDUSTRIELLE UDTRYK SKABER EN RÅ KONTRAST I RUMMET

En rumdeler i New Yorker-stil har et hav af anvendelsesmuligheder. Glasvæggen kan anvendes som rumdeler i åbne kontorlandskaber, men den kan også anvendes til at skabe møderum i et større lokale.

Den er også anvendelig i hjemmet, hvor den er velegnet mellem to stuer eller for eksempel på badeværelset. Med New Yorker-glasvæggen er det kun fantasien, som sætter grænser.

New Yorker-stilens industrielle udtryk skaber en rå og rustik kontrast i store lyse rum, og enhver New Yorker-glasvæg bliver speciallavet, og det sker naturligvis efter specialmål. Du kan vælge imellem alle slags glas, og væggen kan leveres med døre og fag, så den passer perfekt ind hos dig.

HVAD ER EN NEW YORKER-GLASVÆG LAVET AF?

New Yorker-stilen stammer fra 60’erne. Her begyndte yngre kunstnere i New York at lave kunst i store formater. Det krævede plads, og derfor blev nedlagte fabriksbygninger taget i brug. Dermed blev urban living skabt. En moderne New Yorker-glasvæg er med andre ord inspireret af det industrielle udtryk, som kendetegner urban living, og glasvæggen er i al sin enkelthed fremstillet af jern og glas.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om de mange muligheder og om vores priser. Vi kommer gerne med råd og vejledning, og vi sender dig naturligvis et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede glasvæg i New Yorker-stil, hvis du kunne tænke dig det. Vi er også klar med vejledning på andre glasvægge