Skip to main content
GLARMESTER TAGER HÅND OM ALLE OPGAVER

GLASVÆGGE TIL AT ADSKILLE RUM OG OMRÅDER


Har du brug for at adskille to rum eller et område på en moderne, smart og flot måde, så kan en glasvæg være den rette løsning. Hos Glarmester Bernhard Guhle ApS laver vi glasvægge til alle formål.

Vi hjælper blandt andet private og erhverv i Albertslund, Brøndby og på Frederiksberg samt i resten af København, når de skal have lavet glasvægge til adskillelse af rum og områder. Lyder det også som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os – vi er eksperter på området og råder dig gerne.

FÅ EN SKRÆDDERSYET LØSNING

Glasvægge er blevet enormt populært i den seneste tid, og det er der uden tvivl en grund til. En glasvæg eller glasdør kan bruges stort set alle steder, og den giver et flot og moderne udtryk i ethvert rum.

I hjemmet passer glasvægge perfekt ind som adskillelse mellem for eksempel kontor og et andet rum eller på badeværelset som afskærmning til brusenichen. Hos erhverv er glasvæggene også i høj grad en fordelagtig løsning, da det giver mulighed for helt nye opdelinger af kontorer og områder, hvor man fortsat kan se hinanden. Det kan for eksempel være til telefonmødebokse, mødelokaler eller kontormiljøer. På den måde får man både et lyst og åbent udtryk på kontoret.

I vores firma skræddersyr vi alle glasvægge til hver enkelt kunde. Det bliver gjort efter en indgående dialog, hvor vi får den nødvendige viden om dine ønsker og behov til en glasvæg. På den måde sikrer vi, at du får det ønskede resultat, hvad end det er i virksomhedsregi eller privat.

Vi tilbyder desuden mange andre løsninger, end du finder hos eksempelvis de store producenter og fabrikker. Vi kan blandt andet lave en New Yorker-glasvæg. Tag os derfor gerne med på råd, inden du beslutter dig for, hvordan dine glasvægge skal se ud og fungere.

HAR DU SPØRGSMÅL ANGÅENDE VORES GLASVÆGGE?

Ønsker du yderligere information om, hvilke løsninger indenfor glasvægge, vi kan tilbyde, eller har du spørgsmål vedrørende vores priser eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og efter en dialog med dig, kan vi naturligvis også udarbejde et uforpligtende tilbud på den eller de ønskede glasvægge med en god pris, der er så billig som muligt.

Kontakt os i dag – vi ser frem til at høre fra dig.