Termoruder udskiftes af kompetente tømrere

Hos Glarmester Bernhard Guhle ApS i Brøndby står vi gerne for opgaven, når termoruderne skal udskiftes. Vi er ikke blot glarmester, men har også kompetente tømrere i vores medarbejderstab. Dette betyder, at vi kan løse en lang række arbejdsopgaver, som rækker udover glarmesterfaget.

Vi er en fleksibel virksomhed, hvorfor vi ofte har mulighed for at skifte smadrede ruder med dags varsel.

Fra basen i udkanten af hovedstaden, kører vi på hele Sjælland, hvor vi løser diverse opgaver inden for faget. Vi kan skrive mindre opgaver for privatkunder samt store opgaver for erhvervsvirksomheder på CV’et, når det kommer til udskiftning af termoruder.

Både ruder og vinduer udskiftes

Vi kan udskifte en enkelt knust termorude, men kan også isætte hele, nye vinduesrammer med termoruder.​

Med mange års erfaring i branchen, står vi naturligvis til rådighed og rådgiver i det enkelte tilfælde, hvor der skal udskiftes eller repareres termoruder. Vi ser altid nærmere på, hvad der er den optimale løsning i netop dit eller jeres tilfælde – for termoruder er ikke blot termoruder. De kan have mange forskellige funktioner og udformninger alt afhængig af formålet.

Kontakt os for et tilbud på termoruder

Kontakt Glarmester Bernhard Guhle ApS på telefon 43 96 00 07 eller benyt vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud på jeres termoruder. Vi kører i hele området i og omkring København.