Skip to main content
GLARMESTER TAGER HÅND OM ALLE OPGAVER

ENERGIRUDER GIVER DIG ET BEDRE INDEKLIMA


Hos Glarmester Bernhard Guhle er vi en seriøs glarmestervirksomhed med årelang erfaring inden for faget. Vi hjælper primært kunder i Albertslund, Brøndby og på Frederiksberg.

Vi står derfor altid klar til at blive taget med på råd i forbindelse med en lang række opgaver, herunder særligt hvis du skal have energiruder.

For med nye energiruder kan du opnå et bedre indeklima i dit hjem eller din virksomhed.

Desuden har energiglas den fordel, at de ikke dugger på indersiden, som mange andre ruder gør.

Er byggeriet isoleret ordentligt, kan du også opnå en bedre miljømærkning og en lavere varmeregning med de rette energiruder.

KAN ENERGIRUDER VÆRE EN GOD LØSNING FOR MIG?

Vi kommer gerne ud og ser nærmere på, om det vil kunne betale sig for dig at investere i energiruder til dit hjem eller din virksomhed.

Så gennemgår vi din nuværende løsning og tager stilling til, hvorvidt energiruder vil være den bedste løsning i dit tilfælde.

Vi har kun dygtige tømrere tilknyttet vores medarbejderstab.

Desuden har vi også en samarbejdspartner, der er i stand til at termografere.

Ønsker du blot udskiftning af en enkelt energirude, klarer vi også den.

HVILKE VÆRDIER HAR EN ENERGIRUDE?

Energiruder har værdier der kan være forvirrende for en ikke-fagmand.

Så vi vil derfor gerne forklare dem på en let forståelig måde.

U-VÆRDI:

Isoleringsevne; hvor lidt varme lukkes ud gennem ruden? Jo lavere værdi, jo bedre.

G-VÆRDI:

Solenergitransmission; hvor meget solenergi lukkes ind gennem ruden? Skal tilpasses bygningen og situationen.

LT-VÆRDI:

Dagslystransmission; hvor meget dagslys lukkes ind gennem ruden. Jo højere, jo bedre.

RA-VÆRDI:

Farvegengivelse; hvor godt glasset er til, at gengive farver set gennem glasset. Jo tættere Ra-værdien er på 100, jo bedre.

Alle værdierne spiller sammen i:

  • Ofte har ruder med ​høj Lt-værdi​ også en​ høj g-værdi. Ruden giver meget dagslys, men lukker også mere solenergi ind, som kan give overophedning

  • ​Og ofte har ruder med​ lav U-værdi ​også en ​lav Lt-​og ​g-værdi. Det skyldes, at energibelægningen, som består af flere tynde metal-lag, indeholder lidt mere sølv, som dermed reflektere mere lys og solenergi væk

  • ​Ruder med​ sol-afskærmende belægning ​har ofte meget​ lavere Lt-​og​ g-værdi. Sollys og solenergi holdes ude på bekostning af dagslyset. Der fås dog energiruder med sol-afskærmning med relativt klart glas, som lukker meget dagslys ind og samtidig holder solenergien ude.

HVAD KOSTER ENERGIRUDER?

Der er i dag stort fokus på miljø- og energirigtige løsninger i alle former for byggeri og renoveringer – og glarmesterfaget er ingen undtagelse.

Hos Glarmester Bernhard Guhle kan vi tilbyde forskellige løsninger med energiruder og vi finder en pris ud fra dine ønsker og behov. Skulle du have et ønske om at modtage et uforpligtende tilbud på energiruder, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud med en billig pris.