Energiruder giver dig et bedre indeklima

Hos Glarmester Bernhard Guhle er vi en seriøs glarmestervirksomhed med årelang erfaring inden for faget. Vi står altid klar til at blive taget med på råd i forbindelse med en lang række opgaver såsom energiruder i København og omegn.​

Med energiruder kan du opnå et bedre indeklima i dit hjem eller din virksomhed. Desuden har energiruder den fordel, at de ikke dugger på indersiden som andre ruder. Er byggeriet isoleret ordentligt, kan du også opnå en bedre miljømærkning og en lavere varmeregning med de rette energiruder.

U-værdi:
Isoleringsevne; hvor lidt varme lukkes ud gennem ruden? Jo lavere værdi, jo bedre.

g-værdi:
Solenergitransmission; hvor meget solenergi lukkes ind gennem ruden? Skal tilpasses bygningen og situationen.

Lt-værdi:
Dagslystransmission; hvor meget dagslys lukkes ind gennem ruden. Jo højere, jo bedre.

Ra-værdi:
Farvegengivelse; hvor godt glasset er til, at gengive farver set gennem glasset. Jo tættere Ra-værdien er på 100, jo bedre.

Kan det være en god løsning for mig?

Vi kommer gerne ud og ser nærmere på, om det vil kunne betale sig for dig at investere i energiruder til dit hjem eller din virksomhed. Vi har dygtige tømrere tilknyttet vores medarbejderstab. Desuden har vi også en samarbejdspartner, der er i stand til at termografere.
Ønsker du blot udskiftning af en enkelt energirude, klarer vi også den.

Få et uforpligtende tilbud på energiruder​

Der er i dag stort fokus på miljø- og energirigtige løsninger i alle former for byggeri og renoveringer – og glarmesterfaget er ingen undtagelse. Energiruder har værdier der dog kan være forvirrende for en ikke-fagmand, så vi vil derfor gerne forklare dem på en let forståelig måde.
Hos Glarmester Bernhard Guhle kan vi tilbyde forskellige løsninger med energiruder. Skulle du have et ønske om at modtage et uforpligtende tilbud på energiruder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon​ 43 96 00 07 ​eller via vores​ kontaktformular.​

Alle værdierne spiller sammen i:

  • Ofte har ruder med ​høj Lt-værdi​ også en​ høj g-værdi, ruden giver meget dagslys, men lukker også mere solenergi ind, som kan give overophedning.
  • ​Og ofte har ruder med​ lav U-værdi ​også en ​lav Lt-​og ​g-værdi. Det skyldes, at energibelægningen, som består af flere tynde metal-lag, indeholder lidt mere sølv, som dermed reflektere mere lys og solenergi væk.
  • ​Ruder med​ solafskærmende belægning ​har ofte meget​ lavere Lt-​og​ g-værdi. Sollys og solenergi holdes ude, på bekostning af dagslyset. Der fås dog energiruder med solafskærming med relativt klart glas, som lukker meget dagslys ind og samtidig holder solenergien ude.